Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

Logo-Kit-Eldis2020-09

Eldis 22 -leirille ilmoittaudutaan Hakassa 1.10.2021–31.3.2022.

Tervetuloa Eldis 22 -leirille!

Hurraa! Leiri-ilmoittautuminen on nyt auki!

Eldis 22 -leirille ilmoittaudutaan Hakassa 1.10.2021–31.3.2022. Ne palokunnat ja yksittäiset leiriläiset, jotka eivät käytä Hakaa, ilmoittautuvat erillisen linkin kautta. Linkki lisätään myöhemmin lokakuun aikana leirin verkkosivuille. Muita ilmoittautumisia ei huomioida.

Palokuntarippikoulun ilmoittautuminen on päättynyt ja vahvistuskirje on toimitettu kaikille hakijoille.

Pelastustoiminnan peruskurssille hakeutuminen päättyy 15.12.2021 (ks. tarkemmat hakeutumisohjeet).

Ilmoittautuminen leirille palokunnittain (vaatii kirjautumisen Hakaan)

Vastuuhenkilö, toimi näin.

 1. Kysy omasta palokunnastasi, ketkä haluavat lähteä Eldis 22 -leirille.
 2. Pyydä lähtijöiltä tarvittavat tiedot. Hyödynnä leirin ilmoittautumislomakkeita (Nuoren ilmoittautumislomake Word-tiedosto tai Toimihenkilön ilmoittautumislomake Word-tiedosto) ja pyydä osallistujia palauttamaan ne allekirjoitettuna haluttuun päivämäärän mennessä. Kannustamme tekemään ilmoittautumisen hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen päättymistä.
 3. Kirjaudu Hakaan.
 4. Hae tapahtumakalenterista Eldis 22 kansainvälinen palokuntanuorten leiri.
 5. Ilmoita osallistujat Hakaan ja täytä vaadittavat tiedot.

Tutustu tästä leiri-ilmoittautumislomakkeen ohjeisiin (PDF).

HUOM! Pelastustoiminnan peruskurssille hakeutuminen päättyy 15.12.2021. Lue huolellisesti tarkemmat ohjeet hakeutumisesta.

Ilmoittautuminen ilman Hakaa yksittäisille henkilöille ja palokunnille

Jos ilmoitat palokunnan leirille, toimi näin:

 1. Kysy omasta palokunnastasi, ketkä lähtevät leirille.
 2. Pyydä lähtijöiltä tarvittavat tiedot. Hyödynnä leirin ilmoittautumislomakkeita (Nuoren ilmoittautumislomake – Word-tiedosto tai Toimihenkilön ilmoittautumislomake – Word-tiedosto) ja pyydä osallistujia palauttamaan ne allekirjoitettuna haluttuun päivämäärän mennessä. Kannustamme tekemään ilmoittautumisen hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen päättymistä.
 3. Siirry leirin verkkosivuille Ilmoittautuminen-kohtaan.
 4. Valitse ilmoittautumisvalinta niille palokunnille, jotka eivät käytä Hakaa.
 5. Täytä tiedot verkkolomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen.

Jos ilmoitat yksittäisen palokuntalaisen, vanhemman tai muun osallistujan, toimi näin:

 1. Siirry leirin verkkosivuille Ilmoittautuminen -kohtaan.
 2. Valitse ilmoittautumisvalinta niille palokunnille, jotka eivät käytä Hakaa tai yksittäiset leiriläiset.
 3. Täytä tiedot verkkolomakkeelle ja lähetä ilmoittautuminen.

Leirimaksu

Leirimaksu on 170€/hlö.

Hintaan sisältyy maittavat leiriateriat, laadukasta koulutusta, mielekästä vapaa-ajan ohjelmaa sekä tietenkin leiripaita. Ennen vuodenvaihdetta ilmoittautuneille on lisäksi luvassa leirille saavuttaessa yllätyslahja.

Alle 7-vuotiaat skidit brankkarit leireilevät Eldis 22 -leirillä koko viikon hintaan 50€/hlö vanhempiensa kanssa.

Jos ei pääse mukaan koko viikoksi, voi osallistua vaikka vain yhdeksi tai muutamaksi päiväksi päivähintaan 35€/hlö. Tämä hinta ei sisällä leiripaitaa.

Mihin leirimaksu käytetään?

Leirimaksu käytetään kokonaisuudessaan leirin kustannuksien kattamiseen.

Yhden leiriläisen arvioitu kustannus Eldis22 leirillä on noin 290 euroa.

Joka tarkoittaa sitä, että lähes 40 % leirimaksusta on saatu tukena palokuntatyölle muun muassa Palosuojelurahastosta ja Jenny ja Antti Wihurin rahastosta!

Haluatko vaikuttaa leiriin?

Leiriorganisaatio ottaa mielellään vastaan parannusehdotuksia, ideoita, ajatuksia ja palautetta!

Anna ideasi kuulua nuortenideat.fi sivustolla

tai ota meihin yhteyttä!

Leirimaksu jakautuu leirillä seuraavasti:

Keittiö 22 %
Huolto 19 %
Yleiset kulut 18%
Koulutus ja kansainvälisyys 13 %
Viestintä 9 %
Ohjelma 7 %
Turvallisuus 5%
Leiritoimikunta ja leirin johto 5 %
Toimisto 2 %

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtuu 1.10.2021–31.3.2022 Hakan kautta. Ilman palokuntaa osallistuvat yksittäisten leiriläiset, rippikoululaiset ja ne palokunnat, jotka eivät käytä Hakaa, ilmoittautuvat erillisen linkin kautta leirin verkkosivuilla osoitteessa www.eldis22.fi. Muita ilmoittautumisia ei huomioida.

Leirimaksu sisältää leirin ruokailut, ohjelman, koulutuksen ja leiripaidan. Leiripaita ei sisälly päiväleirihintaan eikä päiväkotilapsille.

Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen (31.3.2022) ilmoittautumisen voi perua alla olevissa tapauksissa. Peruminen tehdään lähettämällä sähköpostia ja alla mainitut liitteet leiritoimistoon (toimisto@eldis22.fi).

 • Kesätyö tai -loma: Jos saat kesätyöpaikan tai työsi ajoittuvat lomatoiveistasi huolimatta leirin ajalle, voit perua osallistumisesi viimeistään 31.5.2022. Maksun palautuksen edellytyksenä on virallisen työsopimuksen tai työnantajan todistuksen esittäminen, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 • Sairastuminen: Jos sairastut, maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen esittäminen, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Leiriosallistumisen siirtäminen on mahdollista toiselle palokuntalaiselle 31.5.2022 asti.

Leirimaksut laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Leirimaksut on suoritettava eräpäivään mennessä. Leiripaikka varmistuu vasta, kun leirimaksu on suoritettu.

Osallistumisehdot

Palokuntanuorten Eldis 22 -leiri on päihteetön ja syrjinnästä vapaa leiri. Jokainen leiriläinen sitoutuu kohtelemaan kaikkia yhdenvertaisesti ja noudattamaan leirin sääntöjä ja ohjeita.

Ilmoittautumisen yhteydessä jokainen leiriläinen antaa suostumuksensa leiri-ilmoittautumista koskevaan henkilötietojen käsittelyyn (lue lisää tietosuojaselosteesta) ja hyväksyy leirin peruutusehdot.

Valokuvauslupa

Kuvaamme tapahtumassamme kuva- ja videomateriaalia Eldis 22 -leirin ja palokuntanuorisotoiminnan viestintä- ja markkinointikäyttöön. Palokuntanuorisotoimintaa kuvataan mahdollisimman monimuotoisesti, aidosti ja toiminnanläheisesti. Valokuvissa esiintyvät ihmiset esitetään aina myönteisessä asiayhteydessä.  

Kuvia ja videoita käyttävät Finlands Svenska Brand -och Räddningsförbund, Helsingin Pelastusliitto ja Uudenmaan Pelastusliitto. Kuvat voidaan tallentaa edellä mainittujen liittojen kuva-arkistoihin. 

Osaston vastuuhenkilö: Selvitä näitä lupapohjia (lataa kuvauslupapohja (Word-tiedosto)/ leirin ilmoittautumislomake Nuori (Word-tiedosto) ja Toimihenkilö (Word-tiedosto)) hyödyntämällä ennen nuorten ilmoittamista leirille, että heidän vanhempansa ovat ymmärtäneet, että ilmoittautumalla leirille hyväksyvät kuvausluvan. Leirillä otettuja kuvia ja videoaineistoja voidaan käyttää Eldis 22 -leirin ja palokuntanuorisotoiminnan viestinnässä ja markkinoinnissa, kuten leiritoiminnan sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti. Mahdolliset kuva- ja videoaineistojen käyttöä koskevat kysymykset tehdään kirjallisesti viestintäpäällikölle (valtteri.arvonen@eldis22.fi).

Vieritä ylös Skip to content