Avoimet tehtävät

Vapaaehtoiseksi leiriturvaan! / Frivilliga till lägrets säkerhetsgrupp!

Eldis 22
Julkaistu
9.10.2021
Toimiala
Hakuaika
31.03.2022

Kuvaus

Haemme JV-kortillisia järjestyksenvalvojia, sekä turvallisuusalasta kiinnostuneita henkilöitä! 

 

Turvallisuusalan luonteesta johtuen, valittavien henkilöiden tulee olla täysi-ikäisiä. 

Tehtävään valittavilta henkilöiltä odotamme joustavaa ja hyvää asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt saavuttamaan nuorten ja aikuisten luottamuksen vahvalla ammattitaidollasi ja sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä haastavia työtehtäviä kohdattaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu päästä kehittymään turvallisuusalan ammattilaisena. 

Tarvitset järjestyksenvalvojan kortin, sujuvan suomen kielen taidon, kykyä ajatella laatikon ulkopuolelta, huumorintajua, organisointikykyä sekä can do -asennetta. Toivomme myös aiempaa kokemusta nuorten kanssa toimimisesta. Järjestyksenvalvonnan tehtäviin voidaan ottaa myös henkilöitä, joilla ei ole järjestyksenvalvojakorttia, mikäli henkilö katsotaan muutoin tehtävään sopivaksi. 

Turvan tehtävissä pääset osaksi turvallisuustoimialan huippuporukkaa ja saat tästä tehtävästä erinomaista kokemusta suurleirin järjestämisestä. 

Järjestyksenvalvojan tehtävä kestää syksystä 2021 vuoden 2022 heinäkuuhun asti. Ennen leiriä järjestetään muutamia koulutus- ja tutustumispäiviä ja varsinainen järjestyksenvalvojien toiminta tapahtuu leirillä. 

Hakijat haastatellaan, ja valinta tehdään tämän jälkeen mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessasi kuka olet ja miksi olisit paras valinta tähän tehtävään.   

 

Hakuaika tehtäviin 1.10 – 31.3.2022 

 

Turvallisin terveisin, 

Järjestyksenvalvonta

 

Arto Dahlman

Varaturvallisuuspäällikkö

arto.dahlman@eldis22.fi

***

Frivilliga till lägrets säkerhetsgrupp! 

 

Vi söker ordningsvakter med ordningsvaktskort och andra som är intresserade av säkerhets branschen. 

På grund av säkerhets branchens natur måste alla som väljs till uppgiften vara myndiga. 

Av personerna som väljs till uppgiften förväntar vi oss flexibilitet och hög kundbetjänings attityd samt goda färdigheter i kommunikation och samarbets förmåga. Du når både de ungas och de vuxnas förtroende genom stark yrkeskompetens och du har bra situationsomdöme och förmåga att reagera snabbt på utmanande uppgifter. Viktigast är ändå att ha viljan att utvecklas som en professionell inom säkerhets branschen. 

Du behöver ha ordningsvaktskort, flytande språkfärdigheter inom finska, förmåga att se utanför boxen, humor, organisations förmåga samt attityden att allt löser sig. Vi önskar erfarenhet från att ha jobbat med ungdomar tidigare. För uppgifter inom säkerhetsgruppen kan även antas personer utan ordningsvaktskort om det anses annars särdeles lämpliga för uppgiften. 

I säkerhetsgruppen blir du en del av säkerhetsorganisationens super gäng och får en utomordentlig erfarenhet av att ordna storläger. 

Ordningsvakts uppgiften startar hösten 2021 och fortsätter till juli 2022 slut. Före lägret ordnas några utbildnings och bekantningsdagar men själva uppgiften utförs under lägret. 

De sökande intervjuas och valen till uppgiften görs efter det så fort som möjligt. Berätta i ansökan vem du är och varför just du skulle vara bästa valet till uppgiften. 

 

Ansökningstid 1.10.2021-31.3.2022 

 

Trygga hälsningar, 

Ordnings bevakningen 

 

Arto Dahlman 

Vice säkerhetschef 

arto.dahlman@eldis22.fi 

Vieritä ylös
Skip to content