Kokemusasiantuntijanuoret aloittavat suurleiriprojektissa

Suurleiriä rakennetaan yhdessä nuorten kanssa ja yhteistyön vahvistamiseksi haimme avoimella haulla kuutta nuorta kokemusasiantuntijaryhmään. Haku oli käynnissä 11.-30.11.2020 ja hakemuksia tuli yhteensä 19. Valinnoissa korostettiin alueellista kattavuutta, huomioitiin sukupuolijakauma ja arvioitiin jokaisen hakijan soveltuvuutta ryhmään.

Kaikki nuoret olisivat sopineet työryhmään mutta leirin johto teki vaikeat valinnat valittujena kriteerien perusteella. Työryhmään valittiin Arttu Aaltola (Turku), Mimosa Ekholm (Mikkeli), Pekka Korteniemi (Rovaniemi), Enni Varteva (Äänekoski), Sami Järvinen (Tampere) ja Fiona Sorja (Helsinki/ ruotsinkielinen). Ryhmän tehtävänä on suunnitella leiritoimikunnan ja projektipäällikön kanssa tulevaa suurleiriä ja verkostoitua palokuntanuorten kanssa ympäri Suomen. Työryhmän roolia ja tehtävää tarkennetaan ja kehitetään projektin edetessä. Kokemusasiantuntijoiden tehtävä kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Kokemusasiantuntijahakijat kartalla (vihreällä valittujen paikkakunnat).

Lisätietoja.

Valtteri Tervala, valtteri.tervala@upl.fi tai 050 530 5124.

Uutiset

Ilmiömäinen palokuntanuorten suurleiri – Ett fenomenalt storläger för brandkårsungdomar

Haluamme kuulla, minkälaisia kokemuksia ja tunteita aikaisemmat suurleirit ovat herättäneet. Kerro meille ja auta rakentamaan yhteisöllinen leiri.

LUE LISÄÄ →
Uutiset

Suurleirin 2022 rakentaminen on käynnistynyt

Palokuntanuorten suurleirin 2022 valmistelut on aloitettu. Odotettavissa on vahvasti ajassa kiinni oleva leiri, jonka toteutuksessa tulee olemaan uusia ja innovatiivisia elementtejä. Uudellamaalla järjestettävä leiri on …

LUE LISÄÄ →
Blogi

Oppimisen iloa ja tutustumista

Lähitapaamisten puuttuminen haastaa leiriprojektin käynnistämistä uudella tavalla. Luottamusta rakennetaan ilon ja oppisen kautta virtuaalisesti.

LUE LISÄÄ →
Vieritä ylös