Kokemusasiantuntijanuoret aloittavat suurleiriprojektissa

Suurleiriä rakennetaan yhdessä nuorten kanssa, ja yhteistyön vahvistamiseksi haimme avoimella haulla kuutta nuorta kokemusasiantuntijaryhmään. Haku oli käynnissä 11.–30.11.2020 ja hakemuksia tuli yhteensä 19. Valinnoissa korostettiin alueellista kattavuutta, huomioitiin sukupuolijakauma ja arvioitiin jokaisen hakijan soveltuvuutta ryhmään.

Kaikki nuoret olisivat sopineet työryhmään, mutta leirin johto teki vaikeat valinnat valittujen kriteerien perusteella. Työryhmään valittiin Arttu Aaltola (Turku), Mimosa Ekholm (Mikkeli), Pekka Korteniemi (Rovaniemi), Enni Varteva (Äänekoski), Sami Järvinen (Tampere) ja Fiona Sorja (Helsinki/ ruotsinkielinen). Ryhmän tehtävänä on suunnitella leiritoimikunnan ja projektipäällikön kanssa tulevaa suurleiriä ja verkostoitua palokuntanuorten kanssa ympäri Suomen. Työryhmän roolia ja tehtävää tarkennetaan ja kehitetään projektin edetessä. Kokemusasiantuntijoiden tehtävä kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Kokemusasiantuntijahakijat kartalla (vihreällä valittujen paikkakunnat).

Lisätietoja.

Valtteri Tervala, valtteri.tervala@upl.fi tai 050 530 5124.

Uutiset

Suurleirin 2022 rakentaminen on käynnistynyt

Palokuntanuorten suurleirin 2022 valmistelut on aloitettu. Odotettavissa on vahvasti ajassa kiinni oleva leiri, jonka toteutuksessa tulee olemaan uusia ja innovatiivisia elementtejä. Uudellamaalla järjestettävä leiri on …

LUE LISÄÄ →
Uutiset

Kokemusasiantuntijanuoret aloittavat suurleiriprojektissa

Nuorten kokemusasiantuntijaryhmän jäsenet on valittu. Ryhmän tehtävä on suunnitella leiritoimikunnan ja projektipäällikön kanssa tulevaa suurleiriä.

LUE LISÄÄ →
Blogi

Unohtumaton suurleirikokemus

Olen Valtteri ja aloitin palokuntanuorten suurleirin 2022 projektipäällikkönä elokuun alusta. Koko projekti on vasta lähtökuopissa mutta olen jo nyt päässyt käymään monta innostavaa ja ajatuksia …

LUE LISÄÄ →
Vieritä ylös