Kokemusasiantuntijanuoret aloittavat suurleiriprojektissa

Suurleiriä rakennetaan yhdessä nuorten kanssa, ja yhteistyön vahvistamiseksi haimme avoimella haulla kuutta nuorta kokemusasiantuntijaryhmään. Haku oli käynnissä 11.–30.11.2020 ja hakemuksia tuli yhteensä 19. Valinnoissa korostettiin alueellista kattavuutta, huomioitiin sukupuolijakauma ja arvioitiin jokaisen hakijan soveltuvuutta ryhmään.

Kaikki nuoret olisivat sopineet työryhmään, mutta leirin johto teki vaikeat valinnat valittujen kriteerien perusteella. Työryhmään valittiin Arttu Aaltola (Turku), Mimosa Ekholm (Mikkeli), Pekka Korteniemi (Rovaniemi), Enni Varteva (Äänekoski), Sami Järvinen (Tampere) ja Fiona Sorja (Helsinki/ ruotsinkielinen). Ryhmän tehtävänä on suunnitella leiritoimikunnan ja projektipäällikön kanssa tulevaa suurleiriä ja verkostoitua palokuntanuorten kanssa ympäri Suomen. Työryhmän roolia ja tehtävää tarkennetaan ja kehitetään projektin edetessä. Kokemusasiantuntijoiden tehtävä kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Kokemusasiantuntijahakijat kartalla (vihreällä valittujen paikkakunnat).

Lisätietoja.

Valtteri Tervala, valtteri.tervala@upl.fi tai 050 530 5124.

Uutiset

Leiritoimikunta on valittu

Loppukesän ja alkusyksyn ajan on leiriprojektin osalta tehty rekrytointia leiritoimikunnan muodostamiseksi. Nyt on vihdoin valittu toimialapäälliköt, jotka muodostavat leiritoimikunnan yhdessä leiripäälliköiden kanssa.

LUE LISÄÄ →
Uutiset

Vastaa Eldis 22 leirin yhdenvertaisuuskyselyihin!

Olemme Eldis 22 -leirillä edistämässä nuorten hyvinvointia. Yhdenvertaisuus on tärkeää, jotta jokainen tuntee kuuluvansa osaksi yhteisöä ja tulee kuulluksi omana itsenään. Palokuntanuorisotoiminnan tulee tarjota toimintoja, …

LUE LISÄÄ →
Uutiset

Kutsu Erätauko-dialogi ohjaajakoulutukseen

Eldis 22 järjestää Erätauko-dialogi ohjaajakoulutuksen yhdessä Erätauko-säätiön kanssa keskiviikkona 22.9.2021. koulutus järjestetään Teams-sovelluksella ja koulutukseen mahtuu mukaan 15 osallistujaa.

LUE LISÄÄ →
Vieritä ylös
Skip to content