Kutsu Erätauko-dialogi ohjaajakoulutukseen

Kutsu Erätauko-dialogi ohjaajakoulutukseen

Eldis 22 leiri järjestää erilaisia lyhytkoulutuksia palokuntalaisille ennen leiriä. Ensimmäisenä järjestämme dialogi ohjaajakoulutuksen yhdessä Erätauko-säätiön kanssa.

Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa keskustelua sekä mahdollisuus pysähtyä ja harkita asioita rauhassa. Erätauon avulla voit tuoda eri lähtökohdista tulevia ihmisiä käymään tasavertaista keskustelua ja saat paikalle myös heidät, jotka herkästi jäävät keskusteluiden ulkopuolelle.

Erätauko-keskustelussa lisätään luottamusta, vahvistetaan osallisuutta ja kuunnellaan myös hiljaisia ääniä. Erätauko on dialogista keskustelua, jonka päätteeksi ei tarvitse olla samaa mieltä tai tehdä päätöksiä.

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään Teams-sovelluksella keskiviikkona 22.9.2021 klo 17.00-20.30.

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa suunnitella työkaluja hyödyntäen dialogi-keskustelun, ohjata rakentavia keskusteluja ja hyödyntää menetelmää palokuntatoiminnassa.

Kohderyhmä

Palokuntanuorten ohjaajat ja palokuntalaiset

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen maanantaihin 20.9.2021 mennessä. Koulutukseen otetaan 15 osallistujaa.

Lisätietoja.

Noora Mononen, varakoulutuspäällikkö, noora.mononen@eldis22.fi

Blogi

Unohtumaton suurleirikokemus

Olen Valtteri ja aloitin palokuntanuorten suurleirin 2022 projektipäällikkönä elokuun alusta. Koko projekti on vasta lähtökuopissa mutta olen jo nyt päässyt käymään monta innostavaa ja ajatuksia …

LUE LISÄÄ →
Blogi

Oppimisen iloa ja tutustumista

Lähitapaamisten puuttuminen haastaa leiriprojektin käynnistämistä uudella tavalla. Luottamusta rakennetaan ilon ja oppisen kautta virtuaalisesti.

LUE LISÄÄ →
Uutiset

Leiritoimikunta on valittu

Loppukesän ja alkusyksyn ajan on leiriprojektin osalta tehty rekrytointia leiritoimikunnan muodostamiseksi. Nyt on vihdoin valittu toimialapäälliköt, jotka muodostavat leiritoimikunnan yhdessä leiripäälliköiden kanssa.

LUE LISÄÄ →
Vieritä ylös Skip to content